Over OneLinQ

Efficiënt. Transparant. Totale controle.

Het voordeel van OneLinQ

Innovatieve digitale platforms

OneLinQ ondersteunt bedrijven met de nieuwste realtime innovaties op het vlak van digitale platforms in Europa. OneLinQ biedt één internationaal platform voor alle typen betalingen, incasso's en liquiditeitsbeheer. Zo wordt efficiëntie, transparantie en controle met de hoogste beveiligingsniveaus gewaarborgd.

Internationale klanten
OneLinQ werkt met meer dan 800 bedrijven in Europa, waaronder een groot aantal Fortune 500-bedrijven, om betalingen te stroomlijnen, middelen te vergaren en inzicht te krijgen in de kasstroom en internationale liquiditeit - altijd en overal.

Het in Utrecht gevestigde OneLinQ (voorheen Equens Corporate Services) is een van de grootste Europese betalingsverwerkers. OneLinQ is een onderdeel van de Pelican Group met klanten in meer dan 55 landen en verwerkt meer dan een miljard transacties met een gezamenlijke waarde van ruim 5 biljoen USD.

Krachtige oplossingen

OneLinQ heeft een uitgebreid aanbod aan betalingsoplossingen, waaronder een wereldwijde Payment Hub, Collection Hub, Cash Management en API-platform.

We ondersteunen klanten binnen een scala aan markten en industrieën: van banken en verzekeraars tot media- en non-profitorganisaties, ondernemingen uit de Fortune 500 en groeiende bedrijven in het mkb.

OneLinQ-team
Onze expertise en inzichten zijn gebaseerd op gedegen kennis van het bankwezen, betalingsverkeer en de bedrijfssoftwarebranche in Europa en de Verenigde Staten, maar ook op decennialange klantexpertise in het b2b-segment.

 

Meer informatie

OneLinQ-brochures en -datasheets
Via de onderstaande downloadknop krijgt u toegang tot alle OneLinQ-informatiebronnen, inclusief datasheets over Payment Hub, Collection Hub, Cash Management en het API-platform.
Downloaden

 

Overige bronnen en informatie
Meer informatie
Meer informatie