OneLinQ

Het managementteam en de raad van bestuur

Executive Management Team

 
Jaap Blom | General Manager 

Jaap Blom heeft meer dan 40 jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening en heeft de afgelopen 30 jaar senior-managementposities vervuld bij een van de
grootste Nederlandse banken.

Jaap heeft uitgebreide kennis van zakelijke en
technologische processen en heeft een aantal grote internationale projecten geleid, onder andere als eindverantwoordelijke voor het Euro-programma en IT-systemen voor nationale en internationale betalingen.

Bij OneLinQ is hij verantwoordelijk voor ondersteuningssystemen, waaronder Financiën, Risico, HR en transactieservices.

Contact: jaap.blom@onelinq.com
Paul Hagens I Commercial Director

Paul Hagens heeft meer dan 15 jaar ervaring binnen de FinTech-branche en het ontwikkelen van nieuwe zakelijke oplossingen waarbij de klant centraal staat. Hij is verantwoordelijk voor Sales, Marketing en Acquisitie voor OneLinQ.

Als sales- en marketingprofessional heeft hij een brede ervaring binnen de volledige betalingsketen. Paul heeft gedegen kennis van en interesse in nieuwe technologieën die het betalingsproces kunnen
stroomlijnen en meerwaarde kunnen opleveren. Bij OneLinQ ligt zijn focus op het opbouwen van duurzame en succesvolle relaties met onze klanten en partners.

Contact: paul.hagens@onelinq.com
Garmt Elings | Product Manager 

Garmt Elings is een zeer ervaren productmanager met een gevarieerde loopbaan binnen de financiële dienstverlening. 

Garmt voegde zich in 2013 bij het OneLinQ-team
en richt zich binnen het bedrijf voornamelijk op productontwikkeling. Hij werkt nauw samen met de sales- en ontwikkelteams aan het innoveren en verbeteren van de OneLinQ-oplossingen.

Contact: garmt.elings@onelinq.com
Mirjam van de Kant | Customer Support

Voordat Mirjam van de Kant in 2013 het OneLinQ-team kwam versterken, was ze werkzaam bij een ERP-bedrijf, waarbij de nadruk lag op training en ondersteuning.

Mirjam werkte voorheen bij Sales Support en staat nu aan het hoofd van de Customer Support- en Operations-teams van OneLinQ.

Contact: mirjam.vandekant@onelinq.com
Jeaney Rodriguez | Finance en Support 

Jeaney heeft meer dan tien jaar ervaring binnen de financiële dienstverlening, variërend van Customer Support tot het uitvoeren van audits (voor een van de
grootste accountancybedrijven). 

Jeaney maakt sinds 2013 deel uit van het OneLinQ-team en is verantwoordelijk voor zowel Finance als Support. Ze legt zich vooral toe op financiën, maar is ook betrokken bij de eerstelijns Customer Support.

Contact: jeaney.rodriguez@onelinq.com

Raad van bestuur

 
Parth Desai
Jaap Blom
Alain Falys